Reviews

CommunicatieKrachten

Martijn is een fotograaf met meerdere positieve kenmerken. Zijn werkwijze kenmerkt zich doordat hij snel werkt en flexibel is. Dit werkt erg prettig. Zijn foto’s zien er geweldig uit! Martijn heeft een visie hoe hij zijn beelden tot uitdrukking wil brengen. Hierdoor hebben ze een geheel eigen stijl, maar dit past altijd binnen de kaders die we vooraf scheppen. Buiten dat het een vakman is op zijn vakgebied, is hij ook nog een gezellige en positief ingestelde persoonlijkheid. Kortom: als u een professionele fotograaf zoekt, raad ik Martijn van harte aan!

Inge van Dreumel

Strateeg en projectmanager CommunicatieKrachten

 

FC Eindhoven Zaalvoetbal

Wat een topfotograaf is Martijn Pauw! Voor de fotoshoot van FC Eindhoven Zaalvoetbal op locatie bij hoofdsponsor VDL heeft Martijn getoond echt een visie te hebben over fotografie, belichting en het gebruik maken van de omgeving. Door enorm fijne communicatie verliep het proces erg soepel en professioneel. De foto’s zijn een enorm goed affiche voor zowel de club als onze hoofdsponsor. Martijn Pauw is een enorme aanrader!

Thijs van der Zande

Campagnemanager Synpact

 

Weijerseikhout specialist in hellende en platte daken

Martijn zijn kennis en expertise op gebied van fotografie in combinatie met de ervaring in de bouwsector, maakt dat Martijn voor ons de uitverkoren fotograaf is om mee samen te werken. Martijn schakelt snel, is enthousiast, pro-actief en flexibel. Eigenschappen die voor ons grote waarde hebben binnen een samenwerking en de uitkomst is prachtig beeldmateriaal.

Bianca de Bruin

Marketing Communicatie Specialist

 

BAM Infra Asset Management

Wij willen de uitvoerende activiteiten goed in beeld brengen waarbij het gaat om het infraobject, materieel en de mens.

Martijn Pauw heeft onze wens vertaald in een schitterend resultaat.

Deze foto’s hangen nu op ons kantoor te prijken en er volgen er meer.

Christian Frisart

Manager Inspectie & Beheeradvies

 

Linge Hotel Elst

Afgelopen jaar heeft Martijn Pauw voor ons hotel een 16 tal prachtige foto’s gemaakt. Buiten de schitterende foto’s zijn wij zeer tevreden over de werkwijze van Martijn Pauw. Hij heeft veel tijd besteed om goed te luisteren en mee te denken over onze wensen. Ook de tussentijdse terugkoppelingen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het eindresultaat is hierdoor mooier geworden als wij hadden gehoopt. Martijn Pauw beschouwen wij nu als onze huis fotograaf.

Edwin Korthouwer

Eigenaar

Linge Hotel Elst

 

Wielerkleding.nl

Het vastleggen van een product als Wielerkleding is lastig. Zelf kan ik aardig overweg met een camera en ook werk ik veel met Photoshop. Echter om een vrijstaand beeld te maken van een wielershirt, daar heb je een professional voor nodig.

Mijn handel is gericht op de online oriënterende klant. Het lastige daarvan is dat de klant geen product kan voelen. De foto van mijn product is bepalend of mijn klant verder surft of dat hij werkelijk bij mij koopt.

Martijn Pauw Fotografie wist direct een beeld te maken van mijn producten. Ik ben nu direct onderscheidend t.o.v. mijn concurrenten.

Rene Post

wielerkleding.nl

 

VolkerWessels Vastgoed

VolkerWessels Vastgoed heeft Martijn Pauw Fotografie gevraagd om de gevels van nieuwbouwproject Het Rhenense Hof in Rhenen te fotografen.

De grote diversiteit in de gevel moest daarbij goed naar voren komen. De gevel was immers aanzienlijke tijd verstopt achter grote steigers.

Martijn Pauw Fotografie was snel beschikbaar en heeft de opdracht snel uitgevoerd. Martijn Pauw is betrouwbaar, professioneel in zijn werk en werkhouding en het resultaat is naar wens.

De foto’s zijn gebruikt op diverse websites en social media en daarnaast worden ze ingezet als referentiebeelden voor dit project.

Yvonne Sieders-Kleinrensink
Woonadviseur

VolkerWessels Vastgoed bv

 

Twan Kesseler Makelaar Taxateur

Mijn opdrachtgevers en uiteraard wij vinden het een prettig mens om mee te werken. Naast het serieuze en kwalitatief goede fotowerk wordt er ook veel gelachen in een ontspannende werkomgeving. Mijn opdrachtgevers ervaren dit als zeer prettig.

Dat menselijke en meedenken is de kracht van Martijn. Met plezier werken, kwalitatief uitstekend werk leveren en nooit te beroerd om die ene stap extra te maken. Helemaal goed! TOPFOTOGRAAF.

Twan Kesseler

Makelaar Taxateur